19min.bg

14:4:3 или защо ППДБ даде всичко на ГЕРБДПС?

"Как от мандат на ПП-ДБ се оказахме с управление на ГЕРБ и ДПС? И ако чисто математически Кирил Петков и Христо Иванов се нуждаеха от ГЕРБ, то какво наложи да добавят и ДПС към "сглобката"?


На практика министрите на Борисов се преместиха начело на парламентарните комисии (Борисов, Делян Добрев, Сачева, Танева, Десислава Атанасова, Рашидов, Нанков, Костадин Ангелов) и взеха 14 председатели, а ДПС взе 5 от най-важните ресурсни комисии - бюджет, икономика, транспорт, екология, спорт.


За какво продължаване на промяната говорим, като за младшия партньор в управлението останаха 3, а те за юридическия "гуру" Стою си я бяха договорили още с "джентълменското споразумение", когато предадоха и председателя на парламента на ГЕРБ.
Дори напускането на всички партии извън официалната сглобка не ги смути, нито пък рокадата на Пеевски от конституционната в правната комисия.


Безочието и чувството за безнаказаност не се прощава от българите. И ще видим наказанието и наесен! #Позор #Оставка", пише Мая Манолова.