19min.bg

Адвокати от Германия завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

    Д-р Райнер Фулмич е един от четиримата адвокати, членове на следствена комисия, създадена да разследва действията на Правителството във връзка с пандемията от Ковид-19. Във видеообръщение, публикувано в ютюб, Райнер Фулмич обяснява подробно мотивите и целите на разследването, предаде сайтът Право и здраве.



На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус.

От всичко, което знаем до този момент коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка, трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове.
Международна мрежа от юристи ще проведе разследване на това най-мащабно в историята „корона мошеничество“.



Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:



1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.
2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.
3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.
Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:



1. До колко опасен в действителност е този корона вируса за хората?
2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?
3. Какви са щетите нанесени на икономиката?
Важно е да се отбележи, че дефиницията на пандемия беше променена преди 12 години. До тогава пандемия се