19min.bg

Ако ме арестуват, не е страшно: Борисов

„Служебното правителство се бие само с ГЕРБ”, оплака се бившият премиер Бойко Борисов по време на среща с млади членове на партията.
„Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно”, обяви той. Коментарът му дойде в отговор на думите на шефа на МВР  Бойко Рашков, който се закани да сезира прокуратурата по отношение на Борисов.
„Да не се колебаят, ако ще идват - да идват по-рано, че после ще обикалям по страната. Ще срещнат съпротива. Да се примъкват там по техния си начин. На честни избори не могат да ни победят", закани се експремиерът.
"Никой не говори за нищо друго, освен ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, в която правителството и службите бяха обвинени в подслушване. До ден-днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че трябва бързо да съшият нещо, да направят някакъв нов Костинброд. В желанието си това да го сторят ни нарекоха бивши хора, както са казвали чекистите в Съветския съюз и са унищожили целия цвят на нацията. Същото е било в България. Основният мотор на това е една мракобесна фигура, шеф на комунистическо следствие, изключително червен на червена диктатура, който плаши и създава страх. Трескаво искат да намерят нещо, с което избягат от това”, посочи Борисов.
„Да сте чули нещо от тях за ДПС или БСП, за Да, България? Те също са били в управлението“, изненадващо посочи лидерът на ГЕРБ.
"Така, като чувам ще кажат, че съм изял някой, Само това не са ми пришили. На филета", добави той по повод сигнал, за който Рашков съобщи пред Сашо Диков.

"Няма да им се плашите, целта съм аз, ще сложите после един портрет тук, ще