19min.media

Ан Хатауей БГ: Красавица вместо Нинова в 25-и МИР, а и истински юрист

Българска двойничка на Ан Хатауей (от Дявола носи Прада и куп още кинохитове) се появява като кандидат за народен представител в лидерския 25-и многомандатен избирателен район в София. Това сочи нашият преглед на интересните нови лица в листите.

Красавицата Нина Димитрова е втора при червените. Досега там се кандидатираше Корнелия Нинова, която изкара 12 години в парламента и по партийния устав няма право повече да влиза в парламента.

За разлика от нея, освен много по-чаровна, Нина е и истински юрист. И то специализиран в парламентарното право. Тя e професионален нормотворец и досега помага на другарите си да обличат своите идеите за социално ориентирана политика в алинеи, работейки в Народното събрание.

42-годишната българска Ан Хатауей не е единствената двойничка на холивудската знаменитост в семейството си – има и близначка. Двете са дъщери на Катя Николова, която години наред беше оргсекретар по времето на Сергей Станишев, когато левицата беше първа или втора политическа сила на всички избори и 2 пъти формира правителство, а преди това беше дясна ръка и на Първанов като лидер. Т.е. реален обединител на левицата в личното си качество.

 Никола Траянов

Неплатена форма