19min.bg

Бащата на битото от майка си дете в Перник: Аз качих клипа в социалната мрежа

Момиченцето, което бе иззето с полиция и социални от майка си в Перник , е изживявало истински, нечовешки и труден за разбиране от нормалните хора кошмар. Това разкри пред БЛИЦ бащата на детето Денис Нгуен.


Той е бил арестуван за 24 часа заедно с майката на момиченцето Катя Никифорова.  Вчера преди обед е бил освободен, след като е бил разпитан и е станало ясно, че няма нищо общо с побоищата, а напротив – през цялото време е опитал да спаси дъщеря си.  Именно той е дал видеоклипа, на който се вижда как майката бие дъщеря си, за да бъде публикуван в социалните мрежи.


    „Преди два дни отидох да видя дъщеря си и разбрах, че не мога повече да търпя това. Казах на Катя, че ще взема дъщеря си, защото искам да я спася от нея. Дадох клипа на мой приятел да го публикува във Фейсбук и нещата оттам се развиха много бързо“,


разкрива Денис Нгуен.


Той и Катя се запознават преди четири години в едно кафе пред Централна гара в София. Тогава по нищо не личало тя да има психични отклонения или пък да е имала склонност към насилие.