19min.bg

Борисов: Като чувам, вече съм изял някой човек на филета. Само това не са ми пришили

"Вече започват да си служат с комунистически цитати - "бывшие люди".  Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Не казват нищо, защото нямат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, вече съм изял някой човек. Само това не са ми пришили. На филета ли?
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира репликата на МВР служебния министър Бойко Рашков, който нарече опонентите си "бивши хора". Борисов е събрал за поредна среща младежите на ГЕРБ и започна изказването си, като припомни какво е казал МВР шефът по повод опонентите си, ползвайки "мракобесния комунистически термин за пращани в лагери и убивани врагове на БКП".

"Вече започват да си служат с комунистически цитати - "бывшие люди".

Хората вече не вярват на тези подслушвания. До ден днешен няма нищо реално, защото не е имало. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира скандалите с подслушванията на политици.

"Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно", каза Борисов.