19min.bg

Борисов: Лъжат за удоволствие

При нас идват мюсюлмани, които не са се оцапали като българите, които се омаскаряват във властта и отиват после при Доган. С тези думи столичния кмет Бойко Борисов коментира изказване на Ахмед Доган, че колкото мюсюлмани влизат в ДПС, толкова и християни, предаде БГНЕС.


Борисов коментира разграничението на БСП от ДПС, по повод изказването на Доган в село Кочан Община Сатовча, с думите, че в БСП вече са смешни и коалицията между двете партии  продължава.
Според него Доган ще подкрепи социалистите във Велико Търново, Плевен, Силистра и цяла България. "Те вече си лъжат за удоволствие“, каза още Борисов като подчерта, че отдръпването на социалистите от партията на Доган е просто другарска забежка. Запитан как ще коментира днешното изявления на Ивайло Дражев, че Златко Баретата по нищо не се различава от него, Борисов отговори: "Той не беше ли с няколко убийства"? Неформалният лидер на ГЕРБ заяви, че въпреки, че управляващите се готвят да манипулират вота, подемът в структурата на ГЕРБ е толкова голям, че колкото и да купуват, няма да могат да купят всичко.