19min.bg

Борисов: Не Станишев, аз съм успешен политик

Столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ако искаме Европейския съюз /ЕС/ да продължава да ни санкционира, в неделя на парламентарните избори тогава да гласуваме за управляващата Тройна коалиция, информира БГНЕС.


На заключителния митинг-концерт до езерото "Ариана" в столицата късно снощи участваха и кандидатите за народни представители на ГЕРБ за трите столични района, и за Софийска област. Ако искаме да продължават да ни санкционират, тогава в неделя гласувайте за управляващата Тройна коалиция, каза Бойко Борисов.


Според него с ГЕРБ българските граждани ще получат "солидарността на Европа". Борисов отново обеща категорична борба с корупцията и справедливо разпределение на европейските фондове. Лидерът на ГЕРБ каза, че 80 на сто от инвестициите, които са дошли в България са в София. "Тогава кой е по-успешен - аз или Станишев", попита той по повод казаното от лидера на БСП и министър-председател Сергей Станишев за големите инвестиции в страната ни по време на неговото управление. На митинг-концерта присъства и Отмар Карас, заместник-председател на ЕНП-ЕД.