19min.bg

Борисов: В БНР правят саботаж срещу правителството

Не допускам ПИК на наши събития, тава заяви премиерът Борисов на импровизиран брифинг по повод откриването на новия завод на Домусчиев. По повод скандал в БНР със спирането на програмата и отстраняването на Силвия Великова от ефир, Борисов два пъти ядосано подчерта: Те правят саботаж срещу правителството, искат да строшат системата. В БНР не съм стъпвал от години и няма и ходя.


"За да отговоря на президента - всеки ден откривам заводи и училища", каза премиерът.


"Ако говорим за неговия телефон, добре", каза премиерът, коментирайки думите на президента Радев, че държавата се управлява от нечий телефон, а не от институциите, по повод свалянето на Силвия Великова от ефира на БНР и връщането й на работа след телефонен разговор с премиера.


"Защото това (скандалът в БНР - б.р.) беше саботаж срещу правителството. Аз само показвам - завод след завод", добави Борисов.


"Смешно ми е как от всеки телевизор и радио се сипят обиди към правителството и после няма свобода. Дума не съм казал - каквото искат, това да правят. Свобода! Но да, злоупотребяват с това. Правят саботажи срещу правителството. Планирани, насочени, за да разрушат системата. И после - правителството им е виновно. Не ме интересуват нито Корнелия, нито президента", заяви премиерът.


 


Източник: Епицентър. бг