19min.bg

БСП- Бургас с автошествие срещу екостикерите на депутата си Кънев

    Социалистите организират автошествие срещу въвеждането на незаконните екостикери, които ще повишат цените на Годишните технически прегледи и ще утежнят семейния бюджет на стотици хиляди български семейства.
"От червените редици недоволстват от въвеждането на стикерите, защото всичко може да бъде само електронно и да се спестят около 300 милиони на държавата и гражданите.
От партията дори са ядосани, че в схемата за въвеждането на тези стикери е замесен и техният депутат  Петър Кънев, чиято печатница е била и единствен кандидат за печатане на стикерите. Според социалистите става дума за задкулисна сделка между техния депутат и ГЕРБ, която ще бъде на гърба на народа.
Бургаските социалисти се събират на автошествие срещу стикерите в 10 ч. на паркинга на Метро и призовават всички бургазлии да се включат срещу това безобразие......

Ех, 1-ви май ми е като 1-ви април. За съжаление, в горенаписаното единственото вярно е, че БСП-Бургас организира автошествие.
"Опозицията" няма смелостта да попита в собствените си редици защо не се защитава интересът на гражданите, а се обслужва личният интерес на депутата от БСП и пръв довереник на Корнелия Нинова - Петър Кънев.
Ние ще плащаме стотици милиони, за да може Корнелия да помечтае още малко да стане премиер в правителство на националното спасение", коментира Дончо Златев.