19min.bg

Даниел Вълчев – десен премиер

Даниел Вълчев е новият фаворит за десен премиер, след като Кристалина Георгиева няма да може да заеме поста. Вицето на Световната банка, която забърка глобалната криза и принуди всички да платим сметката на ипотечните кредити за негрите на Джордж Буш, има договор с институцията, който не позволява да поеме властта.


Освен това Кристалина надмина репликата на Борисов за лошия човешки материал. Тя каза пред 24 часа, че за да стане България икономически тигър, “трябва да изнесем българите и да внесем 7 млн. корейци”.


През уикенда “експертите” на ГЕРБ, които описаха приоритетите на партията в Капитал,  единодушно избраха Даниел Вълчев да остане във властта. На въпроса кои двама министри бихте взели във вашия кабинет, те написаха собственоръчно “Даниел Вълчев и Даниел Вълчев”.


Тъй като царистът е вице при Станишев, а за образованието и науката при Бойко поема агент Божидар Димитров, за Вълчев остава премиерското кресло. Той е добре приет в Европа и би бил цена, при която Царят би могъл да партнира с бившия си обслужващ персонал Борисов.


Всичко за Вълчев очаквайте утре на страницата ни Олигарсите!!!