19min.bg

Давам 20 депутати за кабинет на Слави: Борисов


„За да има стабилност, сме готови да дадем 10-20 депутата да подкрепят правителство”, заяви Бойко Борисов по време на съвещание с министрите.

"Слави Трифонов трябва да излезе и да поеме отговорност. Дали е първи или втори няма значение. Ние ще предложим, той ще откаже. Да не дезертират, да не се оправдават, че не им достигат гласове", каза той.

„ Тези, които са анти-ГЕРБ, имат прекрасна възможност да направят 200 гласа. Ако не го направят, това означава, че искат да хвърлят държавата в хаос. Това, мили опоненти, ще се върне в обратен знак на изборите”, категоричен бе Борисов.

„Виждам огромна безотговорност от другите политически партии. Някои стигат до там , че изпитват желание за още нови избори, след като похарчихме 150-160 милиона за тези. С удоволствие ще се явим на такива, но какъв е ефектът освен парите и времето, които ще се загубят?

"Нека президентът Радев - неговият проект за Конституция, не нашият, да внесе, да реши, свикваме Велико народно събрание и решаваме всички проблеми. Защото там половината са мажоритарни гласове и почваме на чисто. Това са варианти, които политиците трябва да разгледат, а не чрез протести", обяви още Борисов.



 Виж видео ТУК!