19min.bg

Евродепутат замерва протестиращи с пиратки, провокирали го с огън по ВМРО

Лице, което много прилича на евродепутата Ангел Джамбазки хвърля бомбички и пръска с противопожарен маркуч по демонстрантите от прозореца на партийната централа на ВМРО в София, се вижда от видео разпространено в социалните мрежи. Воеводите отказаха да коментират случая, но заявиха, че Джамбазки не е бил в сградата по време на безредиците. Неофициално 19 минути научи от възможно най-достоверен източник, че в партията са убедени, че става въпрос за агитка на бивши коалиционни партньори на ВМРО, един от които е бил на метри от "шоуто". В централата са се опитали да нахлуят с огън агиткаджии.


След антиправителствената демонстрацията пред МС протестиращите се насочиха към централата на ВМРО. Те облепиха с плакати централата на партията, показвайки причините за исканата оставка и отношението към Красимир Каракачанов.


Протестиращи разказаха, че сградата на централата на ВМРО са започнали да изливат вода и да хвърлят бомбички по тях. Недоволните граждани обръщат внимание, че сред тях е имало деца с майки и възрасти жени.