19min.bg

Феновете на Netflix са толкова обсебени от "перфектния" мистериозен трилър, гледали са го "6 пъти за седмица"

Зрителите на Netflix са "толкова обсебени" от трилъра на BBC A Good Girl's Guide to Murder (Наръчник за убийства за добри момичета), че отмениха всичките си планове, за да го гледат.

Феновете на романа на британската писателка Холи Джаксън отдавна са развълнувани от програмата.

Литературната сензация, която се превърна във вирусна класика за любителите на книгите в TikTok навсякъде, включва историята на целеустремения 17-годишен Пип Фиц-Амоби от измисления английски град Литъл Килтън, който е решен да докаже невинността на убиец за училищен проект.


Един от феновете пише: "Това оправда, ако не и надмина очакванията ми. Не е излязъл дори от седмица, а вече изгледах сериала шест пъти. Горещо препоръчвам този сериал, той е перфектната мистерия/трилър, която да гледате, ако имате свободен уикенд.";

"Току-що приключих с гледането на "Наръчник за убийства за добри момичета" и ми хареса. Хареса ми всяка секунда, не са пропуснали нито една подробност, притеснявах се, че ще променят малко сюжета, но не го направиха и аз просто съм толкова щастлива. Струваше си да жертвам съня си заради него.";


 Няколко коментатори похвалиха кастинга, като написаха, че 21-годишната Ема, която участва и в сериала на Netflix "Сряда", ще "завладее" ролята. 31-годишната авторка Холи също е привлечена като изпълнителен продуцент на адаптацията на BBC.


По-рано тази година тя сподели пред Bookseller, че стриктно се е постарала да гарантира, че това е същата история, която читателите са обикнали, и че "някои от най-любимите на феновете цитати и моменти от книгите са влезли там".


A Good Girls' Guide to Murder излезе през май 2019 г. - само няколко месеца преди пандемията от ковида.