19min.bg

ГЕРБ не отговаря на нападките, за да може да направим правителство след това: Борисов

По начина, по който се държат всички политически партии, спокойно може да говорим по следващите осми избори, коментира преджурналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Затова аз искам да ги призова отново, седем пъти правим едно и също. Има поговорка, ако се спънеш веднъж в един камък и се спънеш още веднъж, значи си глупав. Така подредени не можем да постигнем евроатлантическа коалиция, вече е почти невъзможно, сглобка е мръсна дума. Ще дадем шанс на избирателите да гласуват, за да направим нещо стабилно", каза той.

    "ГЕРБ така ще се държи и не отговарям на нападките, за да може да направим правителство след това", заяви Борисов.

"За съжаление, всеки ден ние говорим едно и също - КОНПИ, прокурор, КОНПИ, прокурор. И ако не говориш за това, те обявяват за враг на държавата. Съдията в един мач може да ти създаде проблем, но ако е добър отборът, той се преодолява. Същото е и с тази система... това, което истински ме касае, е как да дадем на хората възможност да гласуват за това, което искат", каза лидерът на ГЕРБ.

"Колкото аз съм се борил, никой не се е борил. Днес е голям празник, голяма Богородица, да ви е честит на всички, особено на майките. Господ бави, но ни забравя. Оказа се, че е такава и нашата съдебна система", коментира Борисов и обиските в имоти на Румен Гайтански-Вълка.