19min.bg

Гвардеец нарече Кейт Мидълтън „крава“

Британски гвардеец се осмели безцеремонно да нарече 29-годишната годеница на принц Уилям - Кейт Мидълтън – „крава“. След новия прякор на красавицата, който се разнесе из цял Фейсбук, последва освобождението на 18-годишния Камерън Райли от задълженията към Кралската сватба в петък. 

Дръзкият младеж от шотландските драгуни беше отстранен от събитието на 29 април, след като изсипал обиди срещу Мидълтън на страницата си в социалната мрежа.

„Кейт и Уилям минаха покрай мен в петък и всичко, което получих, беше помахване, докато гледаше на другата страна“, заявил гвардеецът от Бъкингамския дворец. „Тъпа снобарска крава, не съм достатъчно добър за тях! Луксозна кучка“, заявил Райли.

Британското министерство на отбраната заяви, че ще разследва твърденията му, които войникът направил, след като бил на пост в Лондонската кула. Възможно е Райли да заплати за голямата си уста с уволнение от Бъкингамския дворец.

Трите български национални телевизии – БНТ, bTV и Нова телевизия,  ще излъчват на живо кралската сватба, която се превърна в най-голямото събитие на годината в Англия.

снимка: БТА