19min.bg

Харвард: К. Петков е наш магистър с успех над средния


Появи се ново потвърждение от Харвард относно образованието на Кирил Петков от Продължаваме промяната, съобщава Актуално. Информацията бе качена във Фейсбук от профила Майк Мим, който твърди, че е отправил писмено питане до университета, след като през последните дни някои медии, начело с Епицентър на Валерия Велева разпространиха дезинформацията, че Петков няма диплома от престижния американски ВУЗ .
„Потвърждавам, че Петков е посещавал Бизнес училището на Харвард от 1 септември, 2005 г. до 7 юни, 2007 г. и има степен магистър по Бизнес администрация”, гласи писмото.
 „Не само, че е завършил, но го е направил с по-висока оценка от средната за випуска. Нивото на медиите в БГ е адски ниско и буквално криминално. Изпратих писмо до Епицентър да премахнат статията си и да публикуват извинение, в противен случай отиват на съд. Имат срок до 28.09”, закани се Мим.
Припомняме, че в края на миналата седмица, бившият депутат от БСП Георги Кадиев също извърши проверка за образованието на Петков  и стигна до същите изводи.