19min.bg

Янев: РЗС е най-добрият антибиотик за ДПС - бацила

РЗС е най-силният антибиотик за борбата срещу бацила на ДПС. Това е най-активното вещество срещу всички форми на корупция у нас.


Това каза пред БГНЕС лидерът на РЗС Яне Янев по повод на новото скандално изказване на Ахмед Доган. В село Кочан, община Сатовча Доган каза, че "той е инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата". "Искам да сте много наясно с този въпрос". Вчера пък в Шумен по време на срещата си в града Доган определи "ДПС като бацил". "Като влезе веднъж, няма излизане", каза още Ахмед Доган.
"Доган се е самозабравил, защото през този 20-годишен преход всички са имали вземане-даване с него", каза Янев и добави: Подарявали са си кучета и микроскопи, а той от своя страна ги е черпил с баклава. "Ние в РЗС сме горди, че не сме нито получавали, нито давали подаръци на Доган. Поради тази причина имаме силата да призовем гражданите - Да спрем доганизацията на България, която е най-висша форма на борба с корупцията в страната. Бюлетина №1 е най-силният антибиотик срещу това корупционно блато, в което е изпаднала страната ни, каза още Яне Янев.