19min.bg

Изказвания за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация: Слави

Всякакви изказвания на всякакви политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща. Това написа във Фейсбук председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

В отговор на въпрос кои са естествените партньори на ГЕРБ председателят на партията Бойко Борисов заяви, че това са тези, които бяхме в "сглобката", плюс БСП и ИТН, каза по-рано днес председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг, посочва Трифонов в поста си.

    "Така че, всеки, който се изказва в момента, за неща, които ще се случат след изборите си измисля и ще си носи последствията за това, което ще се случи после. Трябва да минат изборите, да стане ясно, в тази ненормална ситуация, как ще гласува суверенът и ако има каквито и да било разговори - те ще се водят след това", написа още той.

Едва когато станат ясни резултатите от предстоящите избори, едва тогава може да се отговори на въпроса - ще има ли възможност за редовно правителство или не, добавя Слави Трифонов.