19min.bg

КАНската излагация на Севда Шиш.

Голяма излагация си устрои програмната директорка на БНТ Севда Шишманова, назначена от ДПС в управата на телевизията навремето. Поради особеностите на фигурата си, тя трудно подбира тоалети. С рокличката, която бе избрала за премиерата на Посоки на фестивала в Кан обаче, разградската фурия направо удари в земята всички.


Незнайно защо тя е решила да предизвика всички погледи върху себе си от една страна с блясъка на тоалета, а от друга с очертаването на некрасивите й форми.


Арбитрите на елегантността биха посъветвали провинциалната да да подбира черни панталони с ниска талия, за да прикрива несъвършенствата си, и вталени сака, които да създават зрителна измама за пропорционалност, вместо да слага рокли, които да стоят като торби.


Арбитрите на добрите маниери пък съветват Севда Шишманова да усвои един урок, който се учи през Първите 7 години - възпитаните хора поздравяват. Пази, Боже, тази дива да стане генерален директор на БНТ на открития вече конкурс или да запази поста си при друг бос на Сан Стефано 29.