19min.bg

КИТАЙСКИЯТ ХОРОСКОП НА 2020 Г.

Китайският, който е бил и прабългарски календар, започва на 25 януари 2020 г. своя нов 12-годишен цикъл с първия си знак – плъха, металния плъх. За кого е добър и за кого не толкова?

Плъх - Промяна



Това е Вашата година, но имайте предвид, че освен ин – светло, в нея ще има и ян – тъмно, като във всеки метал. Според астролозите стоманата е конкретният метал на годината, а тя минава към черната металургия. Думата на 2020 г. за Вас е Промяна. Приемете я като положително развитие, което ще ви позволи да напреднете и да блеснете. След скучноватата година на прасето 2019, сега няма да се отървете от събития. Ще се отличите с чар и интелигентност. Голямото Ви богатство е информацията. Не се уморявайте да я търсите и да наблюдавате.


Вол -  Добра година

За Вас от 25 януари започва добра година в навечерието на Вашата 2021 г. Плъхът е Ваш таен приятел, а металният му оттенък ви помага да бъдете по-уверени. Поставете си ясни цели и честно си дайте отговорите как ще ги постигнете, с волското Ви търпение наистина ще бъде възможно. Ще имате и смелост, която понякога Ви липсва, особено, ако трябва да разчистите около себе си. Времето на проверка са месеците март и септември, когато трябва да бъдете гъвкави. Не почивайте на лаврите си и в по-спокойните периоди. Трябва да приключите всичко до 14 декември, когато е изригването, предшестващо възцаряването на Вашата 2021 г.

Тигър - Турболенции

Годината на прасето течеше бавно, а на плъха ще бъде забързана за Вас. Изжлежда Ви, сякаш се намирате в лодка насред спокойно езеро, но имайте предвид, че под привидно кротката повърхност, отдолу може да бушуват турболенции. Налага се да внимавате, да бъдете нащрек. Може да има непредвидени неща. Началото на пролетта ще бъде динамично. Откриват се възможности, правите бизнес, но не забравяйте и да се грижите за формата си. И за своите връзки, за да не пострадат. Намирайте време за уединение и за размисъл. Важно е за Вас.

Заек – Предизвикателства

Зайчета, Вашата 2019 г. трябва да е била доста добра, а 2020 г., главно заради метала, се очертава година на предизвикателства. Това не е любимият Ви елемент. Ако има напредък, ще Ви струва преминаване през трудни обстоятелства. Само не сядайте да се тръшкате и да се опрадавате с хората около Вас. Планирайте, създайте стратегия. Важно е да се отърсите от някои стари неща, за да се посветите на нови, без обаче да затръшвате врати, докато не сте напълно готови с прехода. Животът ни е като компютрите – все има някакви нови и нови ъпдейти. Нещата просто се променят и трябва да бъдем адекватни на предизвикателствата.

Дракон – Удивителни резултати

Плъхът е Ваш приятел и обещава година на удивителни резултати, за растеж,