19min.bg

Кметът на Алдомировци Тодор Петков: Успех на Васко Стоилков на балотажа в Сливница

- Честита победа, г-н Петков! Вие станахте кмет на Алдомирови още от първия тур, как ще коментирате изразителния си успех?


 


 


- Позволете ми най-напред да благодаря на хората от Алдомировци за доверието, което ми гласуват за втори път. Те знаят, че съм дал мъжка дума да променя Алдомировци и искам още веднъж да ги уверя, че ще изпълня всички свои предизборни обещания. Що се отнася до вашия въпрос, бих искал да акцентрам върху разликата между малкото и голямото населено място. В малкото населено място хората познават кмета си персонално и неговата дейност се случва под прекия им поглед. В този смисъл, приемам преизбирането ми за кмет като одобрение на моята стратегия за бъдещето на Алдомировци, но и като одобрение на досегашната ми дейност. Доверието в селища като нашето се изгражда, не чрез медийни изяви, а чрез реални дела, хората тук внимателно преценяват думите, но взимат решение, според делата. Искам да използвам възможността да повторя още веднъж нещо, което винаги казвам, а именно, че успехите ми като кмет се дължат колкото на личните ми усилия, толкова и на реалната и ежедневна помощ, която получавам от хората на Алдомировци. Без тях нямаше да се справя, без тяхната помощ няма и да успея да изпълня визията си за бъдещето на нашето населено място. Така че – дълбок поклон пред алдомировчани.


 


 


 - Какво следва оттук-нататък?


 


 


- Захващам се здраво за работа, защото има още много какво да се свърши за Алдомировци. Много бих се радвал, ако сливничани изберат на предстоящия балотаж за свой кмет г-н Васко Стоилков. Той е много интелигентен, енергичен и можещ човек. С него се разбираме отлично и имаме много общи проекти за бъдещето на Сливница и Алдомировци. Един от големите проблеми за Адломировци досега беше, че не срещахме разбиране и помощ за проблемите си от община Сливница. Ако г-н Стоилков стане кмет, този проблем автоматично ще изчезне. На първия тур Васко Стоилков води с голяма преднина и аз вярвам, че той ще повтори успеха си и на балотажа.


 


 


Автор:  Бойко Христов