19min.bg

Контрера: Защо ППДБ не посочва Бонев за шеф на СОС?

"Кандидат за кмет и водач на листата говорят различни неща. Още не са минали изборите и разривът е видим. Може би причината е, че Терзиев смята да се договори с групата на ГЕРБ в общинския съвет, ако бъде избран. Ще се отцепи ли тогава Борис Бонев от групата съветници на ППДБ или ще управлява с ГЕРБ и ще си наляга парцалите в съвета? Интересно защо Терзиев не посочва кой ще номинират за председател на общинския съвет. Кои ще са заместник-кметовете му? Нали уж имал страшен екип за София?



ППДБ тръгнаха с голямата кошница към изборите, но зад опаковката, десетките билбордове, стотиците реклами в социалните мрежи какво седи? Доскорошни съветници от Демократична България са изтикани доста назад в листата - това оценка "среден" ли е за дейността им досега в СОС? В същото време по челните места се виждат хора без грам политически опит, които на един гол ентусиазъм, защото били активисти, са фаворизирани за места в общинския съвет. Четири години ще се учат на местна власт и местно самоуправление ли?



Както се оказва - не само кандидатът за кмет е дилетант по софийските теми, ами и доста голяма част от общинската му листа.



Ще допуснем ли тук, в София, да направят същото, което направиха Промяната в държавата?



Ако няма да го допускаме -  с номер 4 за ВМРО - Българско национално движение на машината и в бюлетината", отсича кандидат-кметът Карлос Контрера.





Купуването и продаването на гласове е престъпление!