19min.bg

Крадлив автомат гълта банкноти на Летище София, персоналът нехае

Крадлив автомат глътна само за 2 минути 2 банкноти – от 5 и от 20 лв., на двама различни пасажери, без да даде избраното и да върне ресто на вътрешните линии на Летище София в неделя вечер.


За наглата измама веднага бяха сигнализирани хора от персонала на аерогарата, но те не взеха никакви мерки. Единственото обяснение беше, че това става „непрекъснато”, но се оказа, че не било ничия грижа и отговорност да поправи нелепата ситуация. Една от близките до машината служителки даже се радваше като добиче на ситуацията и реакциите на пасажерите, които са измамени, което е абсолютно недопустимо. Както и безучастието на чиновниците от служба Информация.


Става въпрос за пътникопоток от около хиляда души на ден и измама от хиляди левове дневно и десетки хиляди месечно, която не е от ден или два, както свидетелстват служителите на летището.


Скоро ще разкажем надълго и нашироко за още нередности, вече свързани с некачване на борда на явили се пътници и тоталната дезинтересираност от проблема на всички отговорни по темата.



Пламен Валентинов