19min.bg

Лена ходи усмихната по бул. Витоша, въпреки удара от Слави

  Лена Бориславова беше забелязана от наши хора усмихната и самоуверена да се олюлява на високи токчета по бул. Витоша. Ексшефката на кабинета на премиера на промяната К. Петков изпробва върху себе си погледите след пускането на песента на Ку-ку бенд за нея. Шеговитата чалга-закачка е на фона на ретро фолк хита Хищна хиена на актрисата и, по съвместителство - пайнерка Петра, която от години живее на Острова на Афродита - Кипър.


Заради парчето Бориславова обяви, че ще съди екипа на Слави, но не е ясно кого точно. Само напомняме, че самият Трифонов неотдавна стана мишена на солен текст на депутата от Продължаваме Промяната Ицо Хазарта, в който освен него е осмяна и Десислава Атанасова. Не е ясно дали Слави ще заведе контраиск, а той вече осъди няколко заяли се с него.


Тайна е засега също дали шефката на ПГ на ГЕРБ ще с търси правата, след като тя пък неотдавна спечели делото срещу Корнелия Нинова и Върховният съд призна за справедливо да я нарича Госпожа Лъжа, тъй като доказа неистини, твърдени от соцлидерката. Междувременно снощи парчето на Слави за Лена мина 100 000 гледания в Ютюб.


Пламен Валентинов