19min.bg

Мъка: Гоце остава само с шофьор

НСО сваля охраната на бившия президент Георги Първанов, предаде БЛИЦ. Лидерът на АБВ вече няма да се движи с офицери до себе си, с които го виждаме нонстоп на публични места. 

Като бивш президент, на Първанов му се полагат офис, кола и шофьор, но не и гардове. До Първанов обаче и до днес се разполагаха истински офицери от НСО. 

Охраната  е трябвало да бъде свалена още на 23 януари, потвърдиха от службата. Гоце обаче се е правил на ударен, разчитайки, че някой ще забрави. Необходимостта да бъде пазен Първанов е отпаднала, но не и нуждата му да се обгражда с подчинени, коментираха запознати.  

Вероятно така Гоце създава навалица около себе си. На хората им изглежда, че още е  важна клечка. В момента пък присъствието на хора около него е още по-необходимо с оглед на липсата на симпатизанти на АБВ. 

Както неотдавна 19 минути писа, в Търговище Първанов се оказа с цели 7 симпатизанти. Журналистите, дошли да отразяват откриването на офис на партията му там, се оказаха повече отактивистите. Интересно, дали някои от тези седмина „фенове“ на АБВ не са били всъщност от охраната му?