19min.bg

Маринела спечели World Luxury Hotel Award

На своята кръгла 10-годишнина световната организация World Luxury Hotel Award награди отличниците в луксозния сегмент в хотелиерството. Всяка година международно жури оценява номинираните хотели и награждава най-добрите в бранша.


Хотел Маринела получи приза World Luxury Hotel Award в категория лукс бизнес хотел за 2016 г. на официална церемония в Доха в ексклузивния St Regis Doha Qatar.


За престижната награда бяха номинирани 360 хотела в 60 категории.Българският хотел Маринела се нареди сред най-утвърдените и с най-голямо международно признание хотели.


Сред отличените с приза, наред с нашия петзвезден обект, са Армани в Милано и Кемпински в Доха, както и много други световно известни хотели.


„За нас е огромна чест да получим тази престижна международна награда. Това ни задължава още повече да продължим напред и да отстояваме позицията си като най-добрия хотел в категорията луксозни бизнес хотели”,  заяви Гергана Драхарова - мениджър на хотел Маринела,веднага след получаване на престижното отличие.