19min.bg

Машината на ГЕРБ контролира всичко: Илчовски

Дал съм документи, за да може да заработи комисията. Ще дам видеоклип. Много хора ще могат да започнат да говорят през следващите дни. Никой не можеше да говори. Всичко беше напълно контролирано от машината на ГЕРБ. Достатъчно е да се докажат финансови престъпления. Оттам нататък ще могат да се разплитат нишките. Има обществен интерес. Тези хора, управляващите, бъркат в джобовете на всеки един човек", каза агробизнесменът Светослав Илчовски когато най-накрая взе думата по време на второто му изслушване в комисията по ревизия на управлението през последните 10 г., съобщава Дневник. На заседанието на комисията присъства и Иван Ангелов- Градуса, който седи точно до Илчовски.

След поредното създаване на хаос в залата, където заседава комисията по ревизия на управлението през последните 10 г., председателката Мая Манолова повика представители на НСО. Целта е да се въведе ред в залата. Парламентарната група на ГЕРБ е застанала зад гърба на бизнесмена Светослав Илчовски. Представителите й пред микрофоните непрекъснато говорят и не дават думата на Илчовски.

След като най-активен в тази роля в началото на заседанието бе Маноил Манев, след това функцията му иззе Димитър Главчев.

Председателят на комисията Мая Манолова не успява да овладее ситуацията. Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев иззе ролята на колегата си Манов и непрекъснато призовава от микрофона да се даде думата на бизнесмена Иван Ангелов. Той също се опитва да вземе думата макар това да е против правилата на работа на комисията.

Ако се наложи ще стоим до среднощ, но няма да провалите заседанието, обяви Манолова. Тя призова НСО, ако са в сградата и не са абдикирали от задълженията си, да дойдат в залата.