19min.bg

Масоните подписаха споразумение с Агенцията за социално подпомагане

         Споразумение за съвместно сътрудничество между Агенцията за социално подпомагане (АСП) и Обединената Велика Ложа на България (ОВЛБ) подписаха на 6 ноември т.г. в София Изпълнителния директор на АСП Румяна Петкова и Великият майстор на ОВЛБ Николай Божилов (на снимките долу). Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията за социално подпомагане.



"Отчитайки сериозността на промяната в световен мащаб на всички дейности в икономическия, политическия, интелектуалния и духовен живот на хората, не може да подминем и неминуемите промени, които възникнаха, и ще продължат да ни съпътстват в нашия живот и дейност на свободни хора, членове на един от най-старите ордени и общества на света“, заяви Великият майстор на ОВЛБ Николай Божилов по време на срещата, която се проведе в Агенцията за социално подпомагане.


„Непрекъснатата промяна във връзка с този глобален проблем ни поставя в ситуация да отреагираме адекватно и навременно, като активизираме нашата благотворителна и милосърдна дейност, подпомагайки хората в беда.