19min.bg

Мегадлъжниците на хазната искат и бракът да им се плати от държавата, и на телевизиите - таксите


Наглостта трябва да има някакви граници. Вместо да раздадат на пенсионерите пенсиите по домовете, за да не се съберат 2,3 млн. души да си кашлят на опашки в пощите, 60 млн.лв. от парите на данъкоплатците бяха отделени за спасяване на неспособните да организират собствено разпространение платени вестници.Като 24 часа, чиито дългове към Националната агенция по приходите бяха достигнали 8-цифрена сума – над 10 млн. лв. последния път, когато не само ги проверихме, ами и получихме потвърждение за това от тогавашната шефка на НАП – София.
В свое предложение Конфедерацията на работодателите и индустриалците предлага сега държавата към тези субсидии да им поеме и брака – непродадената продукция, която ще да е отишла към 90% и премиерът най-накрая е разбрал колко им е влиянието на другарите.
КРИБ предлага да се поемат и таксите за разпространение на телевизиите. Каквато, сигурно е случайност, притежава шефът на съсловната организация на едрия бизнес.



Другари,
как 19 минути може 12-та година сам да си финансира разпространението по разработена от самите нас система, без да реве и да се тръшка?! Просто го правим и