19min.bg

Музикален агент стана шеф на Арена Армеец

Зала Арена Армеец се сдоби с нов шеф, като интересното в случая е, че той не е спортен човек, а добре познат в музикалните среди. Става въпрос за Иван Драндийски - доскорошен мениджър на група ТЕ. Той е назначен за управител на спортното съоръжение, информираха от спортното министерството.
До този момент той е изпълнявал длъжността заместник-управител на Арена Армеец от самото й откриване и има богат професионален опит, квалификация и знания да менажира многофункционална зала от такъв тип. Добре познат е с работата си на хората от спортните среди. Завършил e бизнес администрация в Лондон и магистратура по арт мениджмънт в Пловдивския университет Паисий Хилендарски. Има специализация по Модерно управление на малки и средни предприятия в Гърция и успешен дългогодишен професионален стаж в сферата на музикалния, телевизионен и продуцентски бизнес.
По-рано стана ясно, че досегашният управител на залата Ивайло Георгиев, който по образование е физик, е назначен за председател на борда на директорите на Националния дворец на културата. Той успя в кратки срокове да съдейства за подобряване на координацията между МВР, Столична община и най-модерното спортно съоръжение у нас. Ивайло Георгиев стана шеф на спортната зала на 7 февруари, след като премиерът Бойко Борисов вбесен разпореди смяна на предишния директор Венцислав Генков, защото направил паркинга пред съоръжението платен.