19min.bg

Не вярвайте на смрадливите: Борисов (Видео)

 "Здравейте, искам да поздравите фалшиви сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам бе, как не ви е срам?, включи се на живо във  Фейсбук премиерът Бойко Борисов.


"Няма да бъде затваряна държавата, напротив. Сега като ръководител се чувствам най-сигурен, знам какво е първата седмица, кога е тежко, знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват", посочи Борисов: "Затова усилихме и болници, полицаи, огнеборци, всичко. Отначало затваряхме държавата, защото не знаехме какво е". По думите му затварянето е дало ефект, но сега знае, че самодисциплината, грижата за другия човек, за себе си, само това ни спасява.

"Не се подвеждайте по лъжците, те това целяха да няма парламент, да не могат да се вземат решения, да не могат са се финансират системите, държавата да се срути и да кажат "за това е виновен Бойко", хайде сега ще правим президентска република. Не вярвайте на смрадливите, не отровните, това престъпление, което правите да лъжете от мое име. Желая ви лек ден, всички мерки се изпълняват, 'фатката е да се пазим, да не се заразим повече от необходимито".



 Виж видео ТУК!