19min.bg

Next Level придобива фитнеси Флайс

По настоящем и двете вериги разполагат с по 15 работещи клуба

Фитнеси "Флайс" с всички 15 работещи зали и 3 в процес на изграждане стават част от веригата Next Level, пишат от Бизнес новините.


Фитнес клубовете ще продължат да посрещат своите клиенти под бранда "Флайс", следвайки стратегията си за развитие.

“Това стратегическо сливане ще ни позволи да разширим обхвата на услугите си и да предоставим нови възможности на нашите клиенти. С помощта на бранда "Флайс" сме още една стъпка по-близо до реализиране на нашата мисия - да превърнем фитнеса в любимото място на всички.” - коментира Цветелина Трендафилова, управител на Next Level Fitness.

Създадена през 1994 г., компанията зад фитнеси "Флайс" успешно развива своята дейност, утвърждавайки се като водеща структура в сферата на фитнеса и рекреационните услуги. Next Level, част от Benefit Systems Group, отваря първия си фитнес клуб в София през 2018 г. и бързо се превръща в иноватор и важна част от пазара.

По настоящем и двете вериги разполагат с по 15 работещи клуба - по 14 в София и по 1 извън града - в Перник за Next Level и Нови Искър за "Флайс". Залагайки на просторни, богато оборудвани, светли и приветливи фитнес зали, и двата бранда целят да предоставят на своите клиенти удобство и вдъхновяваща спортна среда. Разнообразието от групови занимания също е предимство на клубовете, което предстои да бъде усъвършенствано според клиентските нужди.

Ценовите условия за настоящите клиенти на фитнеси Флайс остават непроменени, като се запазва и възможността за достъп с карти Мултиспорт.