19min.bg

Няма верига за истината, а истината е на наша страна: Караянчева (Видео)

Призовавам регионалният директор на МВР в Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала, в противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона, заяви в обръщение бившата шефка на НС Цвета Караянчева във Фейсбук. Така тя отговори на обвиненията на вътрешния министър, че е заплашвала по телефона шефа на полицията в Кърджали заради акция срещу купуването на гласове.


По думите й сме свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев, на брутална Гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско прикрити зад фасадата на борбата с купения вот.


"Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценарий гласове срещу дърва България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа не се страхувайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна", завърши Каранячева.