19min.bg

Няма време за никакви промени, вече сме в предизборна кампания: Пеевски

Няма време за никакви промени, вече сме в предизборна кампания, коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

На въпрос как може да се ограничи изборният туризъм, той каза, че вече нищо не може да се случи, защото всички партии са в предизборна кампания.

По-рано днес Асен Василев от ПП-ДБ призова ГЕРБ в оставащите дни на това Народно събрание да се приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Помолен да коментира тези думи на Василев към Бойко Борисов, Делян Пеевски каза, че "Асен Василев така явно питае по-така чувства към г-н Борисов". Да ги оставим, те ще си ги споделят помежду си, допълни той.

Пеевски отбеляза, че днес е много интересен ден. Искрено съм впечатлен и то приятно изненадан от г-н Радев, посочи той. Днес го наблюдавах, че е разбрал каква огромна грешка е допуснал, че не иска F-16 Block 70, и като рекламно лице е застанал, обяснява колко е хубав този самолет, коментира Делян Пеевски.

 След като положи всички усилия България да не купи F-16, а лобираше изключително грубо да се купи "Грипен", виждам, че има огромна промяна и е разбрал, че това е най-добрият самолет за България, който с решение на парламента беше купен, затова го поздравявам, допълни председателят на ПГ на ДПС.