19min.bg

Нинова, не лъжи за мен: Божанов

01/02

Колегата й министър в редовния кабинет Б.Божанов, депутат сега, разобличи поредна лъжа на председателката на НС на БСП и добави документ:"Корнелия Нинова в ефир казала, че лъжа, че единствено аз, като представител на партиите, съм присъствал, когато е предоставен достъпът до кода.

Изумително е какви неща може да каже човек, който е незапознат и подведен с дори базови неща като проверими и протоколирани събития.

БСП сигурно са пратили човек на публичното изграждане, което е отворено за всички (от ДБ с писмо до ЦИК поискахме да има такова преди няколко избора).

Но когато беше предоставен изходният код бях само аз, а БСП дори не бяха регистрирали представител, както е видно от регистъра на ЦИК. Ще поискам и протокола от срещата, подписан от всички участници, където е ясно кой е присъствал и кой не. ГЕРБ поне вече разбраха, че техният човек не е отишъл (първо и те казваха, че лъжа, но спряха).

Г-жо Нинова, спрете с манипулациите. Когато за толкова дребни неща не можете да съберете фактите, хората няма да ви вярват и за по-важните неща".