19min.bg

Нинова още миналата седмица дала ОК на Кънев за водач в Бургас

Още в края на миналата седмица Корнелия Нинова е уверила Петър Кънев, че въпреки всички неща, които бяха доказани с документи за него и бизнескоалицията ГЕРБ – БСП през поръчките за неговите фирми, той ще бъде водач на червените в Бургас на изборите, както сам се е похвалил пред съпартийци. Напомняме само последните ни разкрития, които печатарят и лично потвърди:


14,658 млн. лв. поръчки от ГЕРБ само през месец април тази година, когато Кънев беше депутат от БСП в 1-месечното 45-о Народно събрание, от чиято трибуна Нинова се определи за единствена алтернатива на ...ГЕРБ.


Не е ясно как се разпределят процентите печалба от тази поръчка. Но ясно е друго - традиционно Кънев ще поеме производството, но без хартията, която ще достави и ще спечели от нея, за плакатите на БСП – 40 000 лв. по неговите бая високи цени. Плюс още 150 000 лв., които твърди, че осигурява за кампанията в „своята” област – нещо, което не е лошо съответните органи да проверят дали е станало с  надлежни документи?


Как печатарят се превърна в бей на Ахтопол – очаквайте. Не сме забравили и за голямата му тайна – едно видео, с което го държат Нинова и службите. Ще му дойде времето.  



Радостина Тонева