19min.bg

НКЖИ с награда за „Социално отговорна компания - партньор на община”

Днес, в Хасково, инж. Златин Крумов, заместник генерален директор на НКЖИ получи награда за „Социално отговорна компания - партньор на община “. Отличието се  връчва за направени инвестиции в община Димитровград, с предмет на дейност: изграждане, ремонт и поддръжка на железопътната инфраструктура.


Наградата бе връчена от инж. Светослав Глосов, заместник-председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Тридесет и пет фирми от 8 общини бяха номинирани от регионалната структура на КРИБ. За втора поредна година тя организира номинации за приза „Социално отговорна компания - партньор на община”.


В своето слово инж. Крумов подчерта, че връчването на награда в тази област е огромно признание за работата на Компания и е знак, че се движим в правилната посока, а именно - развитие и модернизиране на жп инфраструктура, достигане на европейските стандарти в съответствие с политиката на ЕС и стабилното развитие на транс-европейските транспортни мрежи.


Наградата „Социално отговорна компания – партньор на община”, е учредена по инициатива на хасковската регионалната структура на КРИБ. Инициативата й тази година бе подкрепена от кметовете на Хасково, Димитровград, Минерални бани, Любимец, Харманли, Стамболово, Тополовград и Ивайловград.