19min.bg

Нойзи и Дилов-син в листите на ГЕРБ?

Управляващите ще ни изненадат с медийни фигури за изборите през април, писа придворният 24 часа. Както 19 минути вече оповести министрите от кабинета Борисов 3 ще водят листи на ГЕРБ по места. Към тях обаче ще се присъединят лица от екраните, които също ще получат първи позиции на избираеми места. Според източници на официоза 24 часа това са Ивайло Цветков-Нойзи и Любен Дилов-син.


„ГЕРБ избира за водачи в листите си хора, които отговарят на профила на протестиращите от лятото - т. нар. умни и красиви - популярни лица, които биха се харесали на хората от площадите”, пише 24 часа.


Според изданието Нойзи е получил предложението да оглави една от столичните листи като представител от гражданската квота, а той вече се съгласил и ще е голямата изненада за 24-и МИР.


„Не, не е вярно. Приятен ден”, написа от своя страна самият той часове след публикацията на 24 часа. От коментара на Цветков обаче не става категорично ясно какво визира.


 „Дебелите от ГЕРБ, БСП и ДПС са седнали на националната гръд и нацията не може да диша”, написа не така отдавна Нойзи, който бе едно от лицата на ДСБ.


Останалите два софийски района очаквано се водят от премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев.


Напомняме, че от известно време Дилов-син пък е таен съветник на премиера Борисов, нещо като Любомир Лулчев за Цар Борис III.



В същото време той ще става главен редактор на списание L'Europeo Bulgaria, което иначе е ляво ориентирано. Там той ще работи заедно с жената на сътрудника на ДС и червен милионер Петър Манджуков, който е много близък до БСП.