19min.bg

Обединените патриоти: Цачева и Радев знаят, че Каракачанов е най-добрият избор

  Нито сантиметър от българската земя няма да бъде под чужда власт, докато ние като българи сме горди, докато ние като българи се съпротивляваме и се борим за нашата родина България.


Това заяви пред препълнената филиална зала на Драматичния театър във Варна  Красимир Каракачанов, кандидат за президент, издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ и подкрепен от „Народен съюз“, „Защита“, „БГ Патриот“, СЕК и „За честта на пагона“.


Гражданите, които бяха изпълнили залата, не спираха да скандират „Победа“ и „България“, наред с имената на лидерите на Обединени патриоти. На събитието присъстваха лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на НФСБ Валентин Касабов, съпредседателят на „Народен съюз“ Румен Йончев, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, както и депутатите Петър Петров, Десислав Чуколов, Георги Ковачев, Емил Димитров и Николай Александров.


Кога пред Вас ще се изправят на крака 13 действащи народни представители, двама от които заместник-председатели на Народното събрание, които да декларират, че за тях България е над всичко и ще отстояват националните интереси въпреки всичко и всеки, запита Ангел Джамбазки, след като бе изпълнен старият химн „Шуми Марица“.


Красимир Каракачанов се обърна към варненци с това, че пред себе си виждат горди българи, които не се спират пред нищо и със силата на волята се борят за Отечеството. Това са всички онези наши съратници – НФСБ, АТАКА, ВМРО, с които създадохме „Обединени патриоти“, това са и нашите съмишленици от „Народен съюз“, изброи той.