19min.bg

Общинска банка удължава промоцията си за потребителски кредити

Общинска банка удължава промоционалните условия за потребителските си кредити в левове и евро. При кандидатстване за заем, няма да се събират такси и комисиони за проучване и анализ. Промоцията е за всички видове потребителски кредити и ще важи от 10 юли до 10 октомври за всички клонове на Общинска банка в страната.


„Много хора се възползваха от гъвкавите условия на промоцията на Общинска банка през пролетта. В разгара на лятото клиентите продължават активно да търсят преференциални възможности и ние им ги предоставяме. Стремим се адекватно и своевременно да отговаряме на нуждите на потребителите  и да развиваме Общинска банка като модерна и пазарно ориентирана компания”, коментира Иванка Попова, зам.-председател на УС и ресорен на дирекция Банкиране на дребно на Общинска банка.


Размерът на таксите и комисионите за проучване и анализ по искане за кредит варира от 20 до 500 лева в различните банки. Тази сума е от значение за много хора, които търсят промоционални предложения особено активно именно през изпълнените със сезонни разходи летни месеци.


Най-често потребителски кредити се теглят заради необходимост от бързи пари за текущи нужди – планираните за летния сезон почивки и екскурзии, ремонти, сватби, обзавеждане и покупка на автомобил. Близо 75% от хората предпочитат да теглят кредити в левове, а не в евро, заради по-голямото разплащателно удобство с българската валута, констатираха от финансовата институция.