19min.bg

Обвиниха Цветанов, не дават доказателствата

Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за недостатъчен контрол върху служителите от СДОТО. При предявяване на обвинението обвинителите отказали да предоставята събраните по случая доказателства. Цветанов е с мярка "подписка", предаде Дартс нюз.


Преди това СГС предизвика тотален хаос с разпита на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. След като първо го призоваха в сградата на колегите си от "Антимафия", обвинителите от СГС смениха мястото на срещата в Съдебната палата. Минути след като обявиха, че зам.председателят на ГЕРБ ще бъде разпитван пред съдия като свидетел, той прекрати производството, защото не се призовани другите обвиняеми и техните защитници. Това обяви адвокатът на Цветанов Менко Менков.


На въпрос дали се чувства "специален" с това разиграване от зала в зала, Цветан Цветанов отговори "Сигурно съм специален".


Не коментирам съдебен процес никога. Нека да свърши, да има взети решения и тогава ще го коментираме, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.