19min.bg

Плажна шатра мехурче на Малдивите предлага на двойките да спят под звездите без проблеми с комарите

Търсачи на слънце, пригответе се да се развълнувате.

Курорт на Малдивите предлага на туристите, които търсят различен престой, възможността да прекарат една нощ в прозрачна „плажна шатра балончета“.

Привлекателното настаняване се намира в Seaside Finolhu Baa Atoll Maldives и се състои от група кълба, две от които са прозрачни.


Шатрата с мехурчета е „драматично разположена на уединено място покрай прекрасен пясъчен бряг“, съобщават от курорта, а на гостите се предлага „невероятно романтично преживяване под звездите“. Без дразнене от ухапвания от комари.

Според курорта това е „уникално“ преживяване на плажа като никое друго.



Всеки „луксозен“ мехур представлява защитено от UV лъчи, напълно водоустойчиво и климатизирано пашкулче“.

Прозрачните сфери имат „дървени подове и мебели по поръчка, както и отделна прилежаща към мехура дневна и баня с тоалетна и душ“ за „висококачествено“ изживяване.

Настанените в мехура не само ще се насладят на „незабравима“ гледка към небето и океана, но всяка резервация за балон - която продължава от залез до изгрев (или от 19:00 до 9:00 ч.) - включва и частно барбекю на плажа и закуска на брега на водата.

На уебсайта на Finolhu се казва: „Будни или заспали - тук ще изпитате усещане за безкрайност. Над вас е космосът и черното небе, през което Млечният път блести като произведение на изкуството".