19min.bg

По мое време България беше лидер: Борисов

„Няма да се плашите, а и да се плашите, няма да го показвате”, призова симпатизантите си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Кърджали.


„Че е страшно, страшно е. Това са рядко коварни хора. Лоши хора. Тези хора са хвърляли на прасетата политическите си опоненти. Сега на същите тези хора ГЕРБ сме им заседнали на гърлото. Това са му на Румен Радев новите лица – Мая Манолова, Татяна Дончева, Бойко Рашков... Това са му новите лица, знаещите и можещите“, изброи той.


„Защо Слави Трифонов направи сега партията, а не я направи за други избори? Чакал е да дойде смутното време. Две години са готвели компроматите, снимки, лъжи абсолютни. Мислеха, че ще ме уплашат и ще ме свалят долу. Аз съм най-опасен, когато съм уплашен“, посочи Борисов.


„България по мое време беше лидер на Балканите. Затова и днес ме приемат в Турция с всички почести, защото заедно решихме въпроса с миграцията“, подчерта лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че при неговите управления бяха решени проблемите с най-тежката финансова криза, с миграционната криза и с Ковид-кризата.


Купуването и продаването на гласове е престъпление