19min.bg

Порнозвезда разкри коя националност е най-зле в секса и коя е най-добре

Коко Беи, популярна създателка на съдържание за възрастни от Канада със значителен брой последователи - над 30 000 в Instagram, наскоро разкри многобройните си интимни преживявания.

Тя смело сподели уникалната си цел да спи с мъж от всяка националност и не се посвени да сподели какво мисли по въпроса.

Към днешна дата списъкът на Коко включва мъже от широк спектър от страни и тя си води бележки кой впечатлява и кой не е съвсем на ниво. Била е с мъже от над 40 държави, разкриват от blitz.bg.

По време на интервю за "The Kyle and Jackie O Show", 37-годишната дама сподели, че нейните партньори идват от различни краища на света, включително Америка, Индия, Германия и Англия.

Тя спомена и партньор от Джибути, като отбеляза, че намирането на някой от там е доста рядко в днешно време.

Но списъкът не свършва дотук.

„Имах мъже от Америка, Канада, Обединеното кралство, Израел, Австралия, Хаити, Ел Салвадор, Холандия, Норвегия, Гърция, Франция, Белгия, Германия, Дания, Ирландия, Белиз, Джибути, Никарагуа, Италия, Гватемала, Швейцария, и Аржентина“, изброи тя.

И след това добави още държави:

„Хондурас, Коста Рика, Тайланд, Русия, Колумбия? Не съм сигурна. Албания, Бразилия, Индия, Испания, Перу, Ливан, Алжир, Хърватия, Сърбия, Армения, Шотландия, Украйна и Нова Зеландия.“

Коко сподели и прозрения кои от нейните любовници са най-запомнящите се.

„Любовниците ми от Бразилия бяха най-приятни за общуване. Те просто бяха готови да се забавляват, каквото и да се случи“, каза тя ентусиазирано.

Интересното е, че тя забеляза, че мъжете от традиционно консервативни култури често се занимават с най-авантюристичните дейности.

„Например, срещала съм много арабски и индийски пичове, които наистина обичат да се забавляват под различни форми“, разкри тя.

От друга страна, тя открила, че най-малко вълнуващите преживявания са с мъже от Германия и Обединеното кралство. Въпреки това, тя отбеляза "изкупително" качество: „От положителната страна открих, че се стремят да угодят, така че винаги търсят отзиви - какво искам, какво харесвам, какво бих искала да направя след това".

Що се отнася до издръжливостта, Коко даде най-високи оценки на руснаците. Спомняйки си лична история, тя спомена: „Той живееше в моята сграда и вината беше моя, че всичко свърши. Трябваше да му кажа, че не искам да продължавам с часове. Просто не ми харесва.“

На дъното на нейния списък обаче са австралийските мъже.

След преживяванията си с няколко австралийци, тя коментира, че те "трябва да се засилят малко" по отношение на тяхното представяне.

Без да се обезсърчава от смесените си преживявания, Коко се ангажира да продължи своето еротично пътешествие, докато не постигне целта си да бъде с мъж от всяка националност.