19min.bg

Позиция на ПП ГЕРБ относно палежите на автомобили

ПП ГЕРБ категорично осъжда палежа на автомобилите на народния представител от ГЕРБ Антоний Йорданов и на съпругата му Татяна Йорданова, която е общински съветник в Общински съвет – Пловдив. Настояваме МВР, Прокуратурата и всички компетентни органи да предприемат незабавни и решителни действия за разкриването на извършителите и евентуалните поръчители на този престъпен акт.


Очевидно някой в Пловдив много го е страх от ГЕРБ, но категорично заявяваме, че няма да ни уплашат и да попречат на работата ни в полза на пловдивчани и всички български граждани. Очакваме разследващите да достигнат до категоричен отговор, дали чрез посегателството срещу автомобилите на двамата представители на ГЕРБ не се цели оказване на въздействие върху политическата им дейност. Настояваме за ясен отговор дали животът на семейство Йорданови е заплашен и какви мерки предприема МВР за осигуряване на тяхната сигурност.


ГЕРБ изразява загриженост от ескалиране на напрежението в сферата на престъпността преди наближаващите избори и очаква от управляващите да осигурят и гарантират реда в страната и сигурността на българските граждани.