19min.bg

Пребиха с бухалки семейство с две деца по време на разходка

Полицейска акция се проведе във Видин след като четирима души нападнаха младо семейство. Мъжът и жената били атакувани, докато извеждали децата си на разходка. Мъжът е удрян с бухалки, наложило се е дори да бъде настанен в болница, съобщава Нова тв.


Инцидентът се случва в светлата част на деня на централно място във Видин. Четирима души нападат семейството, докато то държи двете си деца на ръце. Бащата е бит с бухалки, които по-късно полицията намира при нападателите.


„Боят продължи около 4-5 минути. Цялата ми глава беше надута. Гърбът ми е в синини”, обясни Владимир Скорчев.



Всичко започва със забележка от страна на Владимир към непознат шофьор на автомобил, който паркирал и по думите му щял да удари количката с двете му деца.

„На сантиметри от мен. Бях принуден да ударя в капака, за да не ни блъсне. Тогава той отвори вратата и ме попита, какъв съм, че да удрям колата му. Посочи, че ще се разправя с мен. Запали автомобила и тръгна”, добави още нападнатият мъж.

Така, до следващия ден, когато Владимир и жена му излизали от жилището си. Първо бил слязъл мъжът с едното дете, когато пред вратите го посреща същото момче от предния ден, майка му и още няколко техни близки.