19min.bg

Предстои ценностен избор за нашето бъдеще: Радев

„Предстои ни избор не само за парламент и президент, а ценностен избор за нашето бъдеще”, заяви на срещата си със софиянци президентът Румен Радев. Тя бе и с кандидат-депутатите на БСП от трите софийски листи.
„Време е за борба. Имаме само един път пред нас – победа!”, категоричен бе Радев. „Непоколебимо следваме националната цел за укрепване на държавността. Без да създадем този устойчив фундамент, никое следващо управление и никоя политика не могат да успеят и отново ще попаднат във финансовия плен на олигархията. Борим се за управление – синтез на почтеност и компетентност“, заяви президентът.
Той изтъкна, че пътят няма да е лесен след дългите години на срастване на партия с държава, на пълно проникване на олигархията във всички институции, на развихрила се корупция, на упражняване на власт с лъжи и натиск, на превзети медии.

„Важно е да чуем гласа на почтените, на лявомислещите хора в България”, подчерта държавният глава. Той благодари за подкрепата на членовете и симпатизантите на БСП. И подчерта, че пет години е заедно със силен и стойностен човек – г-жа Илиана Йотова, член на БСП.
 „Дори когато ни беше най-трудно, президентската институция остана единствената непревзета институция в държавата. Дори под най-силните атаки останахме твърди и непоколебими, защото ни водеше дългът към вас“, подчерта още Радев.



Неплатена форма