19min.bg

ПРЕЗ ЮЛИ ЛИДЛ РАЗДАВА 33 ВАУЧЕРА ПО 3000 ЛВ.


И през това лято Lidl предлага вълнуващи награди. Веригата дава възможност на 33 свои клиенти да спечелят ваучер на стойност 3000 лв. Кампанията се организира за втора поредна година, като през 2018 г. хиляди потребители пробваха своя късмет и се съревноваваха за примамливата награда.
Всички желаещи да се преборят за една от наградите – ваучер на стойност 3000 лв. трябва да пазаруват през юли в магазините на веригата в страната за минимум 33 лв. и да регистрират своята касова бележка на www.lidl.bg/3000. Щастливците ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.
Ваучерите могат да бъдат използвани многократно в магазините на Lidl, до изчерпване на сумата.
Играта „33 х 3000“ продължава от 1 до 31 юли 2019 г. В рамките на този период всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти, като всеки път трябва да регистрира различен касов бон. Всеки от участниците следва да запази касовата си бележка и да представи копие от нея при получаване на награда, в случай, че бъде изтеглен като победител.
Печелившите участници ще бъдат определени и анонсирани в началото на август. Повече информация и пълните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000.