19min.bg

Проверете този кандидат-премиер има ли собствена воля или лично се управлява от Радев: Пеевски


Председателят на ДПС Делян Пеевски отправи нови критики към президента и към кандидата за служебен премиер.

    "Аз мисля, че е началото на политическия сезон. Колеги, оставям ви го след това да си го снимате - това лице Александър Нейчев. Това е човекът, който всеки ден е в парламента от името на мистър кеш Радев с пряк телефон оказва натиск съм убеден върху кандидат - премиера. Проверете този кандидат-премиер има ли собствена воля или лично се управлява от Радев. Ето го човекът. Това е другият касиер, който е тайният касиер освен Копринков, който събира рушветите на мистър кеш Радев, изнудва, събира, влачи.


Това в тази държава трябва да свърши. Имаме един фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство. Обявявам го пред всички български граждани - да си свали маската, ако иска да управлява, да излезе на политическия терен, не в момента да се опита да назначи правителство, за да може да фалшифицира изборите през това лице", каза Делян Пеевски.

Попитан как ще коментира нападките от страна на подсъдимия за фалита на КТБ Цветан Василев, че Пеевски е вдъхновител на атаката срещу банката, той отговори:

    "Колеги, проруските проксита, които ме атакуват свършиха. Няма Москва да командва България."